Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


 
A kineziológia óriási lehetőség, ha változtatni akarunk vagy változást akarunk elérni életünk bármely területén.  A testünkben áramló energiák kiegyensúlyozatlansága okozza „problémáinkat” és testi tüneteinket. Mindezek súlyos, hosszantartó stresszhelyzetek következményei. Stresszben alulteljesítünk, összeszűkül tudatunk, nem vagyunk urai a helyzeteknek, rossz döntéseket hozunk, melyek következményeit később nem vállaljuk.   Mindez azért van így mert képességeink, energiáink blokkolódtak. Kényszerpályán mozgunk mindaddig, amíg ezektől a blokkoktól meg nem szabadulunk. A felkészült kineziológus "izomteszteléssel"képes megtalálnia a keletkezett blokkokat és segít hogy a blokkok feloldódjanak, lekötött energiáink felszabaduljanak és megláthassuk VÉGTELEN LEHETŐSÉGeinket.

 

A hit azon erők egyike, amelyek éltetik az embert és teljes hiánya - összeomláshoz vezet.”

                                                                                               (William James)

Életünk hitünk szerint alakul. Azok vagyunk amit hiszünk.
Például, ha nem bízunk magunkban, nem hiszünk képességeinkben akkor a sok- Minket ért kudarc hatására negatív beállítottságúvá válunk. A negatív hozzáállás tehát súlyos stresszek következménye.( pl.túl sok szidást kaptunk szüleinktől, tanárainktól, megszégyenítettek , kinevettek, sikerült elhitetniük hogy értéktelenek vagyunk, nem méltók mások megbecsülésére). Ilyenkor egy életre szóló rossz program szerint működünk.
Sokszor nem is vagyunk ennek tudatában, csak egyszerűen nem vagyunk képesek az életben megfelelően helytállni és bárkit többre tartunk önmagunknál.(önbizalomhiány, önbecsüléshiány , önértékelési zavarok)
A kineziológia „One Brain” módszerével e negatív, akadályozó hiedelmek megváltoztathatók. A módszer több évtized kitartó, még máig is folyamatos kutatások elismert, bizonyított eredménye.
Agyunk kapcsolatban van izmainkkal. Ez teszi lehetővé , hogy speciális módon ún. izomteszteléssel információkhoz jussunk tudatalattinkból. Egy probléma okát ily módon lehet kideríteni és a valaha átélt stresszek egyszerű, fájdalommentes eszközökkel ún.” korrekciókkal” és a helyzet felismerése által feloldhatók.
E módszer bármire való képtelenség (pl.:meddőség, impotencia, dyslexia, incontinencia, pánikbetegség, tanulási nehézségek, hiperaktivitás, alkalmazkodási képtelenség stb.) esetén alkalmazható.  Hatékony segítség a betegségek lelki okainak feltárásában, emberi kapcsolatok kialakításában vagy rendezésében , a stresszek hatására részlegesen vagy egyáltalán nem működő képességeink (pl. gondolkodási, cselekvési, koncentrálási, rugalmasság, érzelmi tűrőképesség és egyéb más) fejlesztésében. Önismereti és stresszoldó módszer.

Ha stresszeinktől megszabadulunk képesek vagyunk rátalálni önmagunkra, energikusak lehetünk, megváltoztathatjuk negatív beállítottságunkat és visszaszerzett képességeink révén megtaláljuk a megfelelő megoldásokat életünk bármely területén.