Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogyan találtam  Önmagamra:

Eredeti végzettségem alapján programozó vagyok. Már gyerekkoromban is szívesen segítettem másoknak és már akkoriban figyeltem viselkedésüket. Mennyire kedvesek, jó szándékúak, hogyan bánnak egymással és főleg a gyerekekkel és az állatokkal? Nagyon fájt, amikor rosszat tapasztaltam. Mindig kiálltam az igazságért, nem tudtam nyugodni, míg ki nem derült. Sokszor bántak velem igazságtalanul. Gyakran motoszkált a fejemben a gondolat „Mi a szép és mi a jó? Folyton ezen töprengtem. 
Emberi sorsokról szóló és pszichológiai témájú könyvek érdekeltek. 20 éves koromban sikerült megvennem LEVI: Az önismeret művészete c. könyvét s ez kijelölte az utamat. Példaképemül választottam Albert Schweitzer-t. Minden Róla szóló könyvet elolvastam. Tetszett elhivatottsága, önfeláldozása, áldozatkészsége, az elesettek megsegítéséért tett erőfeszítései, melyekért 1965-ben NOBEL békedíjjal tüntették ki.
Sok víz lefolyt a Dunán, mire megtaláltam igazi utamat.
1992-ben elvégeztem a SILVA –féle AGYKONTROLL-t. később REIKI I-II.-t. Sok pozitív tapasztalat, sikeres esettanulmány eredményeképpen érlelődött bennem a gondolat, hogy ezen a területen kellene folytatnom életutamat- hivatásszerűen.  Súlyos lelki válság közepette találtam rá a KINEZIOLÓGIÁRA. Ez 1996-ban történt. Meghoztam a döntést egy bemutató oldás megtapasztalását követően. Ezt megtanulom!
 
EZ AZ AMIRE OLY RÉGEN VÁGYTAM.
 
Képes vagyok segíteni magamon és másokon is. Beiratkoztam Dr. Varjú Márta tanfolyamaira. Ez volt eddigi életem egyik legjobb döntése. Folyamatosan elvégeztem az összes tanfolyamot és 1998 júniusában oktató lettem. Az ETI-ben
levizsgáztam természetgyógyászatból, egészségügyből és okleveles KINEZIOLÓGUS végzettséget szereztem 1998-ban. Hivatalos működési engedéllyel rendelkezem.
Azóta is folyamatosan járok továbbképzésekre.
 
 
„Mindenik embernek a lelkében dal van,
És a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
Az hallja a mások énekét is szépnek” 
  (Babits Mihály )